Laat een antwoord achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

140 gedachten over “Klant

  • Paco

    spectaculaire!!!!….la finca está al detalle. Tiene todo lo que puedas necesitar. Paqui y Ramón han estado siempre pendientes de lo que necesitaríamos. Los niños y los adultos nos lo hemos pasado en grande. Volveremos a repetir sin duda!!!!! Dank u hartelijk voor alles.

  • Ernesto Bericht auteur

    Como te comentamos pasamos un fin de semana muy especial, es difícil coincidir y somos amigos desde el cole y la egb así que fue muy bonito estar todos juntos. Gran parte del exito fue por lo bien que tenéis de organizada y equipada la casa. Felicidades, de verdad.

  • Guy Palette

    Un grand merci pour ce séjour; Accueil, conseils, aides, maison magnifique et très bien agencée. Encore un grand merci. Nous garderons un excellent souvenir de ce lieu.

    Agosto de 2019

  • casadepacas Bericht auteur

    Muchas gracias Leticia por los comentarios.
    Sois un grupo estupendo y con un cociner@ estupendo que, de alguna forma me tendré que enterar de la receta de esa caldereta de cordero que jamás he probado una igual, riquiiiisima!!

  • Leticia Gómez Bericht auteur

    Ideal para ir con niños o sin ellos. Hacer deporte y disfrutar de unas barbacoas estupendas en la piscina. Salir a andar o correr. Los dueños muy amables y pendientes en todo momento de lo que necesitábamos. Vamos, para repetir.

  • Héctor Marquez

    La reservamos el fin de semana para toda mi familia después de nu boda la pasamos muy bien todas las comodidades muy limpió todo y sus propietario súper amables la recomiendo

  • Luis Bericht auteur

    Luis España
    10 – Booking.com
    Escrito en 5 mei 2019 a través de Booking.com
    Perfecto
    • La limpieza no tiene nada que envidiar a un hotel de 5 sterren, zelfs zou, que algunos hoteles podrían aprender de lo impoluta que está Casa de Pacas. La casa está súper equipada, vamos, mejor que mi cocina sin duda. La decoración y la propia arquitectura de la casa es fantástica, súper acogedora y con mucho gusto en los detalles. Las instalaciones están tan bien que hacen que no tengas ganas de salir a conocer la zona….mi hijo no paraba de ir del fútbol al pádel o al baloncesto o a ver las gallinas. Ramón te asesora de la zona y el pueblo, súper atento a lo que necesites.
    • Absolutamente nada, un alojamiento de 10.

  • Jesús Bericht auteur

    10 – Booking.com
    Jesus España
    Escrito en 5 mei 2019
    Casa rural Sancho
    • Todo. Es una casa excelente sobre todo para ir con niños. Het heeft alles. Seguro que repetimos
    • Nada. Todo estuvo genial
    Se alojó en Mayo de 2019

  • Beatriz

    El lugar perfecto para una convección de empresa!!!!
    Sitio de sobra para reuniones, luz, sillas cómodas.
    Distribución de habitaciones ideal; limpieza y confort.
    Tiene varias zonas para barbacoa interior y exterior.
    Actividades para todos los gustos: Paddle, Minigolf, voetbal…
    Y los dueños una auténtica maravilla! Ayudan en todo lo que se necesite y en cualquier momento.
    Gracias Ramón, gracias Paqui!!!!

  • Ivan

    Las casas son una maravilla, tanto en limpieza como en confort, y las instalaciones una pasada (Zwembad, paddel, Basketbal, Mini Golf, juegos para los niños), aparte como se puede cerrar la finca los niños y en mi caso un perro, corren sin miedo a que se pierdan.
    La atención recibida por ramón de 10,esta para hacerte la estancia lo más agradable a tu gusto.

  • casadepacas Bericht auteur

    Gracias Elena!!
    Ha sido un placer conoceros, es una satisfación grande la que se siente cuando ves que tus objetivos se ven cumplidos.
    Ahh, se me olvidaba, las gallinas te dan las gracias por ese estupendo arroz que os sobró, dicen que estaba delicioso 🙂
    Un cordial saludo para todos.
    Ramón

  • ELENA MARTINEZ REYES

    Hemos tenido una estancia muy agradable. La casa es estupenda, muy bien equipada, super limpia y muy amplia. Desde el principio los propietarios nos han facilitado todo y han estado muy atento. Es una finca ideal para ir con niños ya que cuenta con muchas instalaciones para hacer actividades con los ellos, desde un campo de futbol, minigolf, Paddle, Tafeltennis, voetbal…etc.. La experiencia ha sido muy positiva tanto para niños como para los adultos, lo hemos pasado en grande. Zeer aan te bevelen. Zeker herhalen we!!!

  • casadepacas Bericht auteur

    Muchas gracias Justo por tus comentarios.
    Para mi ha sido un verdadero placer conocer a una gran familia como la vuestra, este trabajo te ofrece entre otras cosas esos grandes placeres.
    Me alegro muchisimo que os haya gustado ese cochinillo al horno y que podamos recomendar ese servicio de comidas a domicilio en la Finca.
    Un fuerte abrazo y hasta siempre familia!!

  • Beatriz - Justo

    Casa excepcional. Perfecta disposición de la vivienda imitando una casa manchega típica con las habitaciones alrededor de un único patio porticado. Ideal para una reunión de varias familias / amigos. Destaca su limpieza y orden. Grandes espacios exteriores. Nos hemos encontrado muy a gusto. Ramón, el propietario, es extraordinariamente amable y está accesible en todo momento. La gente de Bolaños es muy agradable. La situación de la casa es fantástica, apenas a 3 Almagro kms, Aan 25 – 30 kms de la Tablas de Daimiel; próxima al castillo de Calatrava La NuevaExcepcional para conocer una provincia y una zona tan desconocida como Ciudad Real. En una Panadería con horno de la zona pueden preparar cordero o cochinillo a demanda y previa reserva y lo llevan hasta la casa; ideal para celebraciones. Zona infantil con columpios y entretenimientos para niños. La experiencia ha sido muy buena. Una de las mejores casas rurales en la que hemos estado. sterk aanbevolen. Por experiencia nos cuesta otorgar 5 * a los alojamientos de los que hacemos uso, pero en este caso se las damos. Repetiremos. Porque es una casa para disfrutar en Invierno pero también en Verano con su magnífico patio exterior y piscina. Dank, Ramón por tu acogida y por vuestra amabilidad y detalles.

  • Ramón Cotillas

    Una casa rural espectacular. Fuy a una boda informal que celebraron unos amigos y me sorprendió. Tiene de todo y muy bien equipado y es enorme. Muy recomendable para grandes grupos. Nosotros repetiremos en verano para aprovechar la piscina.

  • casadepacas Bericht auteur

    Buenos días Nuria y muchísimas gracias por tus comentarios.
    Me alegra saber que vuestras expectativas se hayan visto cumplidas y que guardéis unos recuerdos tan bonitos en un día tan especial.
    Hasta siempre!!
    Paquita en Ramon

  • Nuria Rojo

    Hemos pasado un fin de semana fantástico en la Casa. La reservamos para celebrar una boda y el espacio no nos pudo ir mejor! Zona para que pudieran divertirse los niños y los mayores, Ontbijt 100% equipadas y una atención inmejorable por parte de sus dueños. sterk aanbevolen, estoy segura de que vamos a volver a disfrutarla!

  • Julio Rodriguez

    Wij zijn geweest 20 personas con niños en las 2 casas durante un fin de semana y las instalaciones perfectas, todo muy limpio y hay de todo en la casa, la atención de Ramón y Paqui desde el primer día para lo que nos hiciese falta (que no ha sido nada). Terug.

  • casadepacas Bericht auteur

    Buenos días Loli,
    Dank u hartelijk voor alles, sois un fantástica familia.
    Igualmente saludos a tod@s y en especial a Jesús.
    Tot de volgende keer.
    Ramón

  • Loli

    Hemos pasado un puente fenomenal. Hemos podido disfrutar de las instalaciones exteriores,tanto adultos como niños,todo cuidado al mínimo detalle,con todo lo que puedas imaginar para disfrutar al aire libre. Las dos casas con todo lujo de detalles, estancias comunes y habitaciones muy espaciosas. Ramón y Paqui muy atentos. Dank. ¡¡ Repetiremos!!

  • C GM

    Todo increíble, perfecta para venir con niños, con múltiples actividades dentro de la misma finca. Todo limpio con miles de detalles, teléfonos de utilidad…. Los dueños muy atentos y amables. Estoy segura que repetiremos. Hemos estado como en casa

  • casadepacas Bericht auteur

    Gracias Daniel, yo también he pasado una semana muy agradable con vosotros.
    La ayuda de Gregorio con las gallinas me ha venido de perlas.
    Y los chavales estaban muy pendientes también de ellas, sobre todo cuando ponian los huevos🙂
    Un saludo para todo el grupo y hasta la próxima.

  • Anonymous

    Daniel Lomas Díaz
     Hace 11 uur
    spectaculaire! Todo muy limpio, espacios amplios, con muchas actividades que poder realizarToda la familia hemos pasado una semana increíble. Y Ramón y Paqui muy atentos.

  • casadepacas Bericht auteur

    Gracias Antonio, espero que lo estéis pasando genial.
    Al menos los chavales se que están disfrutando de lo lindo.
    Nos vemos y cualquier cosa que necesitéis

  • Mari Carmen

    Hemos pasado unos dias en la casa rural y nos ha encantado. Las instalaciones están muy bien, con piscina y zonas de esparcimiento, en pleno contacto con la naturaleza. En cuanto a la casa las habitaciones son amplias y no les falta un detalle. Agradeceros también vuestra atención, seguro que volveremos.

  • Anonymous

    Hemos pasado un fin de semana estupendo, varias parejas con niños. Estamos acostumbrados a ir a casa rurales y puedo asegurar que es la mejor en la que hemos estado. Fantásticamente pensada para todos, niños y mayores. No le falta un detalle, habitaciones amplias y camas muy cómodas, salones y sofás estupendos.
    Es un paraje verde en una zona que no se podría imaginar, felicidades.
    Paqui y Ramón han sido muy atentos y les doy las gracias.

    Zeker herhalen we.

  • Miguel

    Hemos gevierd 60 verjaardag van onze moeder in dit huis. Het is een succes, zowel voor het huis zelf en voor de aandacht die u ons hun eigenaars hebben gegeven geweest. Terug!

  • casadepacas Bericht auteur

    Veel dank Eva,
    Dat is het doel, probeer dat al onze klanten te voldoen aan hun verwachtingen van onze boerderij, zijn “thuis”.
    nogmaals bedankt, groeten aan de hele familie en wij wensen u een gelukkig en uitgang 2017/2018.
    Paquita en Ramon

  • Eva Diaz

    Hallo iedereen s, We hebben de besteding van Kerstmis deze dagen in Finca Casa Pacas! Ze hebben heerlijke dagen geweest cin mijn hele familie…Ze hebben niet alleen voldeed aan onze verwachtingen, maar zijn overwonnen in alle opzichten (schoonmaak, comfort, aandacht van Ramón y Paqui, een sfeer 100% vertrouwd, uitrusting, spellen…)
    ongelooflijke ervaring zeker herhalen!!!
    Veel graciasssss naar 2 overal!!!
    besazos,
    Eva Diaz

  • casadepacas Bericht auteur

    Arturo dank aan u en aan alle leden van de groep.
    Het is een genot om mensen als conciërge te ontmoeten en met respect voor het huis en het milieu.
    Ik ben blij dat uw kind volledig hersteld.
    Hasta siempre vriend!

  • Arturo de la Cruz

    Er waren vijf families hebben genoten van dit stukje van thuis tijdens de bank december, vanaf het begin Paqui en Ramon veel hebben verzorgd voor het geven ons faciliteiten in het organiseren van de kamers, niets ontbreekt en dat we waren comfortabel. De waarheid is dat alles is gezegd, en hebben allemaal goede opmerkingen zijn meer dan verdiend, het huis is spectaculair.
    We moeten terugkeren, als een medisch probleem dat we hadden van te voren plannen gaan, bedankt voor de zorg.
    Regards

  • Pablo

    We hebben erg agusto tijdens dit weekend baal thuis geweest. Markeer de dramatische schoonmaak is volledig uitgerust en alle( huishouden, butaan, Het schoonmaken van brandhout sobra.material…) zo weinig huizen.
    De faciliteiten zijn geweldig om te besteden UJ geweldige week end,, nu, als raad verander de minigolf, doen verschillende obstakels en vaste gaten op de baan zelf, q Ik zou niet een zeer grote investering zijn en zouden er goed aan blijven.
    Ramon dank paqui en faciliteiten.

  • casadepacas Bericht auteur

    Lola heel erg bedankt voor jullie reacties.
    Voor ons is het ook een genot om te zien dit prachtige familie genieten.
    Hartelijke groeten aan mevrouw Milagros en chief Baltasar.

  • Lola

    Het is de derde keer dat ik genoten van het huis. Dit keer om de verjaardag van onze zoon Diego te vieren.
    We hebben samen vier generaties gezet, waar iedereen liefde en gelach kon delen, een full house in voorzieningen en netheid, ruim voor onze meisjes scamper, en loop met opa en oma.
    Thanks Paqui en Ramon voor uw bereidheid en plezier. En een detail schouder ham en flessen.
    Eén pasta: meisjes gaan er huilen.
    We moeten terugkeren!!

  • Antonio Martinez

    Ze zijn al jaren van plan om Casa de Pacas maar Ramón y Paqui niet ophouden te verbazen. Elk jaar gaan we er iets nieuws. geweldige faciliteit. Heeft het allemaal. Ik weet dat veel boerderijen en zeker de beste.

  • david

    Een aanbevolen, de waarheid dat het huis met veel detail en had een grote speeltuin voor de kinderen heerlijk beter dan een hotel 5 sterren luxe voor eigenaren om los te koppelen en super-attent en vriendelijk, Herhaal veilig

  • casadepacas Bericht auteur

    thanks Francisco.
    Het is een waar genoegen om u te ontmoeten, vooral uw zoon … die houden van my gosh, repeteren de hele dag met zijn speer, jejejje.
    Het zal de beste zijn, verzekering!
    Een groet familie en voor altijd.

  • Francisco Lucas

    LUXE….We hebben vier volwassenen en drie kinderen thuis Sancho geweest van donderdag 24 de 27 augustus, Het huis is luxe, super comfortabel in alle aspecten, de slaapkamers en badkamers ook, mola jacuzzi hahaha, super fresquitos met airconditioning en een terras met barbecue en een zithoek met super goed. De kinderen hebben genoten van alle ruimte om te spelen en kijken naar de boerderijdieren, super goed alle waarheid.
    En wat te denken van Paqui en Ramon en zijn zonen, super attent, super vriendelijk voor ons niet iets tekort, dank u zeer voor het hele gezin.
    Probeer zeker terug.

  • Maria Jose Uhagon

    We hebben dit weekend in of een familiereünie geweest, het was geweldig, Eramos 17, super boerderij, zeer comfortabel, Paquita, erg vriendelijk.
    Terug .

  • santiago navarro

    UITZONDERLIJKE – We hielden van het huis. Allemaal perfect sinds, schoon en met veel detail. Bovendien, Paqui en Ramon eigenaren charmant en uitstekend op alle momenten van alles wat we nodig hadden.

    100% aanbevolen voor gezinnen en vriendengroepen.

    Het enige nadeel is het ontbreken van meer vakantie dagen veel langer gebleven zijn op de boerderij die is buitengewoon!

  • casadepacas Bericht auteur

    Bedankt voor de reacties Virginia.
    We weten dat de boerderij heeft een hoop werk, maar dat is de voldoening van het zien genieten en de zorg voor de meeste van onze klanten / vrienden dat werkruimtes wordt vreugde.
    de ” revujitos ” waren luxe, heel erg bedankt voor die geweldige familie en voor altijd!

  • Virginia

    ONE HOUSE 10!
    We hebben een weekend doorgebracht in “Huis Sancho” en zeggen dat het spectaculair. alle nieuwe, Onderhouden en plezier.
    ruime kamers, de jacuzzi een keer.
    Naast de mogelijkheid om veel activiteiten te doen zonder het verlaten van de boerderij, kinderen hebben veel genoten.
    En Ramon en altijd gezellige persoon kijken naar ons dat we thuis waren.
    Return zonder aarzeling

  • MºCarmen Alonso

    Zelfs als een trieste dag voor hen, Paqui en Ramon begroette ons met zijn beste glimlach en vriendelijkheid.
    Het huis is zeer gezellig, netheid is brandschoon en de kamers zijn super ruim. We verbleven in Casa Sancho te besteden New Year's Eve en genoten van het huis en nog meer mistige dagen en koude we hadden.
    We hopen terug te komen een andere tijd en geniet meer van de buitenste.
    Speciale dank aan Paqui en Ramon.
    Groeten uit Valencia

  • JOSE ORTEGA RODRIGUEZ

    goedemorgen:
    Zoals reeds besproken in persoon, het leek ons ​​een zeer complete plek en zeer aanbevolen.
    Voldoet aan alle eisen om een ​​paar dagen door te brengen met familie en is een goed startpunt voor verschillende excursies.
    Onze hond Naia in het bijzonder heeft genoten van een grote.
    Om één te nemen, maar, het hete water tank is niet genoeg om de jacuzzi te vullen. Om de douche zes geen probleem te gebruiken.
    Eindelijk terug naar onze eer te bewijzen voor de dood van je vader en vertel je weer in contact.
    Regards.

  • casadepacas Bericht auteur

    Bedankt voor de reacties Pilar.
    Het belangrijkste is niet de vertraging, maar het uiteindelijke doel altijd de bedoeling Casa de Pacas is dat ik kreeg overtreft verwachtingen.
    We zijn blij dat je zou kunnen genieten van een mini-vakantie van degenen die goede herinneringen vertrekken.
    Nogmaals bedankt en tot in eeuwigheid.
    Paquita en Ramon

  • PILAR

    Hoewel we gingen in juli is het goed geboren dankbaar te zijn. De huizen zijn fantastisch. Je kunt niet vragen om meer. De aandacht van de eigenaren formidabele. We waren met een groep van gezinnen en charme voor ons allemaal, niet alleen het domein, maar de zorg. De huizen waren brandschoon, Ze hadden alle voorzieningen en sommige waarover men zou verwachten. Kinderen hadden plezier met fietsen (verschaft thuis), dieren, de picina, tennissen …. Volwassenen met barbecue zwembad, almagro loopafstand …
    Elke dag bracht het brood naar het huis, Je kon lopen naar het centrum van de stad, minder dan 100 meter grote magazijn drank, mercadona dicht …
    Je kunt niet vragen om meer
    Dank u en sorry voor de vertraging schriftelijk

  • casadepacas Bericht auteur

    Bedankt voor uw commentaar Raul.
    Dank voor zo zorgvuldig en respectvol, het huis en het terrein goed onderhouden en schoon.
    Een eerbetoon aan die grote familie en Merry Christmas!

  • Raul

    perfect, dat is het woord dat vat ons verblijf in het huis Quijote. Voor groepen en is er geen betere plek. spectaculaire ruimte voor de kinderen. Het is onze eerste ervaring en zeker herhalen.

  • Enrique

    We hebben dit weekend, We zijn vaste bij huizen en ik moet zeggen dat is het beste waar we zijn geweest, de faciliteiten zijn geweldig, meer dan een huis is een kamp, hehe, De ruime kamers, equimiento zeer compleet en eigenaars zeer attent op al. Repetiremos helemaal zeker

  • Patricia Bello

    weekend uitgebreide !!
    We waren met hetzelfde aantal volwassenen en kinderen die q de waarheid niet meer te genieten, je hoeft niet naar het huis te verlaten voor alles en is ook zeer dicht bij het dorp.
    Om iets negatiefs te zetten: als je een enkele groep bent een vrij ver van elkaar en de BBQ is in het zwembad behuizing, geen scheiding.
    Voor de rest van 10!

  • Raul

    Wij zijn geweest 7 gezinnen, in totaal 23 mensen met een lang weekend in juli.
    het resultaat, Het was fantastisch. Het huis is geweldig, niet het missen van een detail, U kunt geen negatieve zetten, alles was perfect, We waren geweldig, de uitstekende faciliteiten, de toestand van perfecte meubels… We hebben allemaal eens over hetzelfde, en herhaal volgend jaar op onze jaarlijkse Remain. gewoon perfect. En de aandacht van Ramón y Paqui prachtig. We hebben fenomenale bijgewoond, en altijd bereid om te helpen met alles wat we nodig hadden, Het is ook een hulp hart. A 10 overal.
    Ramón y Paqui Dank u voor uw behandeling en geduld, we waren veel.
    een groet,
    Raul. Zie je volgend jaar.

  • Irene

    Jammer dat er meer dan een weekend geweest. Het huis is een genot, elke hoek heeft een aantal detail. Veel entertainment en plezier, de barbecue en het zwembad super comfortabel en interessant. huis voor kinderen, paddle-court, voetbal, tafeltennis… Op het einde, een heleboel dingen te doen. Bolanos de Calatrava een rustig dorp en zeer vriendelijke mensen. Vooral verheerlijken we de vriendelijkheid van Paqui te allen tijde was ons en onze comfort kijken. A 10 huishouden, schoonmaak, voor de aangeboden diensten, uw locatie en 20 voor Paqui. Dank, We zullen terugkeren.

  • Jose

    schoonmaak, inrichting, kalmte, de locatie en de, vooral, Paqui vriendelijk en Ramon, Ze hebben ons in staat om een ​​paar dagen van heerlijke vakantie te genieten. sterk aanbevolen. Terug.
    Dank u voor uw professionaliteit.

  • Lara

    ongelooflijke faciliteiten, We brachten een prachtige familie, niet het missen van een detail huis ….. repeat verzekering , Dankzij Ramon y Paqui!!!

  • casadepacas Bericht auteur

    Dank je wel voor de commentaren.
    hij zei:, Het is een waar genoegen zo'n gezin te hebben voldaan aan zijn, als verzorger van het huis, faciliteiten en zo vriendelijk.
    Ook is blij om deze foto's te ontvangen om hen te publiceren.
    Een knuffel voor iedereen en tot de volgende keer dat we elkaar.
    Paquita en Ramon

  • Victor

    Als er geen probleem. Ik zal een paar foto's voor het geval dat u wilt publiceren. ik herhaal, met geweldige mensen en ongelooflijke ging ik naar huis dat je hebt. geen woorden.

  • verslagen

    Loose Cannons, door middel van Facebook ik een opmerking hebben gemaakt, maar geen woorden, Ik heb in veel huizen geweest, maar de uwe neemt van mij de gouden beker, overal, besteden het weekend 17 de 19 Juni 2016, Het was ongelooflijk in elk opzicht, met het bedrijf en met het huis dat je hebt, prachtig, het bijzonder oog, geen woorden. Ik wens u allen het beste.

  • casadepacas Bericht auteur

    Bedankt voor uw commentaar Isabel.
    Het maakt ons heel blij om te zien dat uw verwachtingen is voldaan,

    Dat is onze belangrijkste doelstelling

    … klantenbinding / vrienden door de goede herinneringen kunt u ze op hun weg door deze ” Plaats van La Mancha ” wiens naam blijft ergens in de geest.
    Een knuffel voor iedereen en voor altijd!
    Paquita en Ramon

  • Isabel Diaz

    Geef eerst bedankt voor de vriendelijkheid en de behandeling ontvangen van Paqui en Ramon, je bent charmant.
    De huizen zijn indrukwekkende breedte, schoonmaak, Klimaat en Services. Bij elke stap vindt u hoogwaardige voorzieningen.
    geweldig zwembad, Dus comfortabele bedden en kussens en alles wat je kunt genieten van een maravillososos dagen, de kinderen genoten er als nooit met zo veel mogelijkheden voor de lol.
    Hartelijk dank voor een ongelooflijke weekend.

  • Vicky

    “spectaculaire weekend!!”
    Het was een spectaculaire weekend, De huizen zijn uitgerust met de hoogste, allemaal super schoon, Je kunt niet vragen om meer, minigolf, padel, Zwembad, dieren …We konden eten verse eieren. Kinderen hebben veel genoten zonder enig gevaar, kunt u naar de stad per fiets. We hopen om het opnieuw te meer genieten. Daarnaast Ramón charme. Dank u voor het maken van ons weekendje weg 10

  • Jesus Esteban

    We konden geen betere plek om een ​​paar dagen doorbrengen met vrienden hebben opgepikt.
    allemaal geweldig, beide huizen (zeer schoon, ruime kamers, goed uitgerust, patio en een grote kamer,….) net als de rest van de boerderij, met veel speelplaatsen voor zowel de kinderen en voor oudere.
    Met een goed aanbod van eten en drinken, Het is het perfecte huis om een ​​paar dagen met vrienden of familie door te brengen.
    duidelijk, wanneer u probeert om de beste tijd terug, de zwembaden te gebruiken en te genieten van meer speelplekken.
    Met dank aan de eigenaar, Ramón, en Paqui, zijn vrouw, hun behandeling en zich bewust zijn op alle momenten van wat hebben we nodig.
    Terug!!!!!!

  • Jose Luis Arriaga

    geweldige ervaring. Carnaval weekend. We ontmoetten boven 20 mensen, volwassenen en kinderen. ruime huizen. Veel activiteiten voor iedereen, kinderen: zandbak, petanque, badminton fietsen, Voetbal, mand, houten huis voor games, mini granja… en anderen: Paddle, ping pong, voetbal…
    Het huis zeer goed uitgerust, geen koude in hen.
    We kijken uit naar de zomer en te profiteren van het zwembad .

    Zondag niemand wilde naar huis te gaan.

    eigenaars, Paquita en Ramon, attent en geregeld.

  • Diego

    uitstekende ervaring, geweldige deal en gastvrijheid.
    We brachten Nieuwjaar thuis en zeker herhalen Sancho…allerlei details en aandacht van de eigenaren en Ramon Paqui…toen wij er waren en we begonnen na te denken over toekomstige bezoeken meer gezin bezetten het huis in de zomer Quijote om alle lasposibilidades aangeboden door dit complex te genieten…Paddle, badmington, Zwembad, etc.…sterk aanbevolen. Als je niet afvraagt ​​bent wat je denkt dat je meer, want je gaat er geen spijt.
    allemaal geweldig!!
    Heel hartelijk bedankt!!

  • casadepacas Bericht auteur

    kerststal, Dank u voor uw commentaar.
    Maak kennis met bijzondere mensen is altijd een voorrecht dat soms cadeautjes, en deze keer leven heeft mij aangeboden die mogelijkheid.
    Het is een waar genoegen om deze prachtige familie van jou te voldoen.
    Dank u voor het helpen van ons blijven op die manier: bieden onze faciliteiten en onze klanten / vrienden kunnen voldoen aan hun verwachtingen is altijd onze doelstelling geweest.
    Groeten aan iedereen en voor altijd Bethlehem.
    Paquita en Ramon

  • BELEN

    Ik denk dat dit huis te beschrijven, Het zou veel meer ruimte nodig om de ervaring tijdens de dagen dat ik er verbleef weerspiegelen. We hebben een familie van geweest 17 leden bezetten twee huizen op kerstavond, tijdens Kerstmis weekend; in totaal 3 nachten / 4 dagen. De boerderij is spectaculair; uitgebreid, comfortabel, gezellig en spectaculair schoon en klaar. Elke kamer van het huis verdient een aparte opmerking, maar ik heb niet genoeg ruimte. De kamers zijn groot en ze passen perfect 3 de 4 mensen. badkamers, comfortabel, ruim en met een prachtig en vooral zeer schone douches en alle producten die nodig kunnen zijn. Keuken met allerlei faciliteiten voor het gebruik van de gasten, niets ontbreekt, schoon en handig.
    Speciale vermelding gemeenschappelijke ruimtes van het pand: Voetbal, Basketbal, circuito de running, Minigolf, schommels, een speciaal huis voor de kleintjes, schoep, tal van fietsen, allen met hun overeenkomstige kogels, bladen peddel, golfclubs. In de tuinen hebben ook een voladero van kanaries en parkieten en een kippenhok dat liet ons toe om te ontbijten elke dag vers gelegde eieren. Er is een lounge met recreatieve spelen, zoals tafelvoetbal en ping-pong , met de bijbehorende open haard voor de koudere dagen en tal van mogelijkheden. in het algemeen, Het is zo groot en zo veel ruimte, die het mogelijk maakt elke persoon om te kiezen waar ze willen overal zijn zonder het gevoel lasten. Geen zin om het huis te verlaten.
    En natuurlijk, waardig van al mijn lof, hun eigenaars, Paquita en Ramon: heerlijk, nabijgelegen, vriendelijke, op elk moment beschikbaar; tijd met hen is blijkbaar dat levenslang kennis, ze zijn vrienden al jaren, omdat ze u voelt zich zo.
    Ten slotte, en ten slotte, zeggen dat alles wat ik deze tekst is nutteloos als je niet dit prachtige huis dat niemand zal teleurstellen bezoeken. Het is een van de dingen te doen, minstens, eenmaal in het leven.
    Een groet aan Paqui en Ramon en we zullen zeker snel weer terug en om contact te houden.
    kerststal.

  • Sandy Guerrero

    De stilste huis waarin we zijn geweest
    We zijn een jong koppel en bleef thuis Sancho en de waarheid is dat super comfortabel en zeer ontspannend jacuzzi.
    Zeker is het een zeer goede ervaring geweest, de eigenaars zeer vriendelijk en attent op alle momenten. Super modern huis en geen detail ontbreekt, Zij is bereid om een ​​paar rustige dagen door te brengen met alle comfort van de wereld. Buiten het huis kunt u het best leuk want het heeft paddle, basketbalring, en activiteiten meer…

    Aanbevolen 100%

  • Mara

    We hadden hoge verwachtingen van het huis, en het heeft ons niet ontbroken, alles perfect is geweest. Het huis is erg groot, ruime kamers, zeer schoon. zeer comfortabele bedden. In de badkamers geen detail te missen, gel, shampoo, toiletpapier, grote handdoeken en pluizig. In de keuken ook het ontbrak voor niets, huishouden, Vaatwastabletten en handzeep, olie, zal, azijn, suiker….De woonkamer met drie grote banken, en twee fauteuils, overblijft om alle zitten. Tb zeggen, q is rondom een ​​grote patio, en q geen q beklimmen van een ladder. En een deel van de vrije tijd….ongelooflijk, kinderen wilden niet de boerderij te verlaten. Het heeft tal van faciliteiten voor de lol (Minigolf, houten huis met leisteen, paddle tennis, petanque, fietsen, football-basketbalveld, schommels, hennen,..), allemaal in zeer goede staat. Toen de nacht viel en het was koud, ze kregen in de kamer aan het huis, waar er was een voetbal, een pingpong en een televisie met meer banken. De ramen van de woonkamer over het hoofd gezien deze kamer, en we konden de kleine te zien spelen, terwijl wij rustig zaten op de bank. Ik denk dat q is een huis ontworpen om veel te genieten, Grote en ouder. Natuurlijk herhalen we q, en we raden aan 100%. Thanks Paqui en Ramon, aandachtig, vriendelijk en discreet, Je kunt niet vragen om meer.

  • Marter

    We hebben dit weekend 18 mensen, het huis is spectaculair zeer schoon, Big heeft geen gebrek aan detail, openbare ruimtes zijn geweldig voor kinderen en voor oudere. Aandacht is ook eigenaars ontbrak estupenda.Nos proberen het zwembad, zodat ik zal!! ik raad 100%.

  • Eva

    Hallo, We kwamen net twee dagen in Casa Quixote. We hebben in totaal geweest 18 mensen, het huis heeft geen gebrek aan detail, faciliteiten openbare ruimten een verleden, aandacht van de geweldige eigenaars. In het kort spectaculair!
    Return zonder aarzeling!
    Dank u voor uw aandacht Ramón y Paqui.

  • Maribel

    Aanbevolen 100%
    We hebben in de Puente del Pilar geweest 8 volwassenen 7 kinderen, in het Huis Quijote, Huis zeer goed uitgerust, niet een gebrek detail, zowel binnen als buiten het huis, zowel kinderen als volwassenen We hebben ongelooflijk gehad. Zeker herhalen we. De volgende zomer aan uw zwembad te gebruiken. Met dank aan alle Ramon. Maribel

  • zuivering

    excellent!!!
    We hebben vijf dagen doorgebracht in de Quijote House, familie en onze ervaring is geweldig. Uitstekende faciliteiten huis, ruimte en entertainment voor alle, hoger, niet zo volwassenen en kinderen. Een hoogtepunt schoonmaak (Zowel het huis, als andere voorzieningen, zoals het huishouden….). Als het huis ziet er mooi foto's… eigenlijk overtreft, eigenlijk als je naar huis gaat u verrast, zorg voor detail.
    Uitstekende relaties met de eigenaren, attent op al onze behoeften (we echt niet hebben, omdat alles was perfect… ). Thanks Paqui en Ramon. Hoop echt dat we om terug te keren!!!!…..

  • Nicolas Gaspard

    We huurden het Quijote huis voor een week met een groep van 10 mensen + 4 kinderen. Paqui en Ramon heten u welkom op de beste manier is het. meer, het huis heeft een uitzonderlijke locatie in La Mancha. Het zwembad en alle sportactiviteiten beschikbaar. Ramon en Paqui snijden in 4 om u te helpen uw verblijf onvergetelijk te maken.

    Dank aan hen, Ik beveel deze plek voor een totale verandering van omgeving.

  • Miguel Brown

    sterk aanbevolen
    We hebben verbleven met vrienden in Casa Sancho en de ervaring kon niet beter zijn geweest. Het huis is nieuw en zeer goed uitgerust: airconditioning, barbecue, relaxen gebied (maar na een uur zitting begint om alle pijn…), een klein zwembad, tracks om te voetballen, Basketbal, Paddle, salvo… zelfs petanque!

    maar zeker, het beste is de uitstekende behandeling door Paqui en Ramon, oorbellen doe altijd ons verblijf zo aangenaam mogelijk te.

    Om alle bovengenoemde, we het ten zeerste aan

  • Angel María Alvarez Palo

    spectaculaire
    Het was een geweldige ervaring om een ​​paar dagen door te brengen in dit huis, dat niet tot in detail heeft gebrek geweest, Alles is ontworpen om de millimeter, en waar er geen ruimte voor verveling voor zowel kinderen als volwassenen, ruim en tal van sportieve activiteiten, en het beste van alle menselijke kwaliteit en de warmte van Paqui en Ramon, heerlijk, en Ik hoef alleen maar te herhalen, is zeker goed en hopelijk eerder vroeger dan later. Hartelijke groeten.

  • José Luis Cowgirl Márquez

    Hoe prachtig weer
    Ik weet niet of het de derde of vierde keer gaan, maar elke keer maar beter. De faciliteiten zijn het verbeteren van elk jaar sinds het opnemen van meer diensten en voorzieningen en de aandacht van Ramón y Paqui verdient lof. Zeer schoon en zeer goed ontworpen voor familie plezier. Olé pool, een vat bier en games en entertainment dat er geen. tien. We zijn al van plan om volgend jaar terug te keren.

  • Ana Cristina

    ” Een huis voor het genot aan de 100% “
    Ik heb een weekend met een ander paar van vrienden en vier kinderen bij Casa Sancho. Ik ben al klant van baal huis jarenlang en was de eerste keer dat ik het verblijf in Casa Sancho, en de ervaring is uitstekend. Nog een keer, Paqui en Ramon is overschreden. Casa Sancho is een intieme huis, comfortabel, mooi en met alle details die je bedenken kunt om te besteden tijd losgekoppeld van alles. De kinderen hebben genoten als nooit tevoren, en ze zijn al denken over wanneer het terug zal komen. Pool van de kinderen is een succes, en het contact met de natuur beter vragen die voor hen.
    Ik zal terug een duizend keer… Dank Paqui, Ramón… We zullen zien ons verzekering…

  • Eva Sanchez

    Aanbevolen 100%
    We willen bedanken voor hun eigenaren ontvangen behandeling, We waren dit huis mayo brug sancho en we zijn al op zoek om te vangen het grote huis met meer vrienden om deze hehehehe ik zeggen alles 100% Aanbevolen, het ontbreekt niet aan detail .

  • Alba Chicharro

    Goed hoor!
    We hebben een week weekend in paar en groot geweest. Het huis is nieuw , zeer schoon, zeer gastvrij en waren zeer goed.
    We zullen zeker herhalen.

  • Sergio

    Dit is onze tweede keer, maar niet de laatste.
    De tweede keer dat we gaan dit vakantiehuis, de eigenaars zoals altijd zo vriendelijk, beleefd en waardoor het makkelijker voor ons om te blijven, het huis heeft geen afvalstoffen en verbeterd sinds de laatste keer, en zoals altijd van voorzieningen 10, We brachten het weekend 4 huwelijken en kinderen, opnieuw ga ik met de wens om te proberen het zwembad, volgende keer zeker.

  • Elena Vargas

    Zoals altijd, Goed hoor !!.
    Super huis volledig plan van vrienden met kinderen. Terwijl de kinderen speelden midgetgolf of waren in hun privé-huis, de ouders gemist een basketbal-wedstrijd. Peddelen te volgen en BBQ-partij te vangen krachten.
    Dank zoals altijd!!!

  • Sebastian

    “Geweldig weekend”
    Het verblijf is ons zeer mooie heeft gemaakt. Het heeft alle faciliteiten dat u een huis wellicht, alle soorten huishoudelijke artikelen, Daarnaast was de reiniging een punt gemeen in het gehele landgoed, Het leek dat we in ons eigen huis waren. Meisjes en volwassenen had een geweldige sportfaciliteiten, Ondanks het feit dat de tijd niet was vergezeld. De waarheid is dat niet genoeg tijd om te vervelen van het aantal activiteiten die u kunt doen. Met individuele badkamers, een collectieve, Het versnelt de tijd voor toilet. Grote ruimte voor het parkeren. De deal met de eigenaars familie en. Wij hebben om terug te gaan, en de terugkeer in de zomer zal worden, Dus zelfs als het is moeilijk om het te overwinnen, Wij zijn van mening dat dan zullen we het nog beter doorgeven. Dank u hartelijk voor alles.

  • Leticia

    Fantastische !!
    Sancho is ideaal voor koppels, Het is volledig uitgerust en daarnaast de exteriors zijn uitstekend voor entertainment.

  • Joseph en Paula

    Juiste keuze voor weekend in paar. Het heeft een binnenplaats met sleutel waar de hond rustig laten kan terwijl het maken van toerisme het gebied. Het huis is zeer gezellig, grote, hebben goede verwarming, een super bad met jacuzzi, de slaapkamer is groot met een zeer comfortabel bed, de keuken is goed uitgerust en vlekkeloos schoon. Toegang met de auto is gemakkelijk en is in de buurt van de stad, hoewel het voldoende drukte. De eigenaren behandelde ons grote en maakte het gemakkelijker voor ons voor een bezoek aan de belangrijkste producent van het volk, Aanbevolen, evenals reservering op lokale restaurant waarin we zeer goed dineerden. We bezoeken Las Tablas de Daimiel, die is heel dicht bij het station, minder dan een uur. We hadden geen tijd, maar de stad van Almagro is de dicht genoeg om te bezoeken en terug in een handomdraai. Als u u met vooraf reserveert, vragen voor concerten op zaterdag. In samenvatting, hoog niveau cottage, We zullen moeten gaan terug in de zomer en genieten van andere activiteiten.

  • Zee

    Wij brachten een weekend in paar en is perfect. Het huis is erg gezellig en is zeer goed. Perfect voor een romantisch uitje.
    We zullen zeker herhalen!

  • Santiago

    Fenomenale !!
    Het is zonder twijfel het beste huis die we hebben genoten in familie door comfort, amplitude en heerlijk bediend door Paqui en Ramon. Het is van 5 zeer ruime kamers een unieke eetkamer en volledig ingerichte keuken, U kunt ook doen recreatie en sport binnen farm. Het dorp ligt aan de kant.

  • Grace

    Een dorp van la Mancha erg gezellig.
    We hebben een paar dagen in dit prachtige huis, waar hebben we genoten van het huis en de omgeving, omdat het is gelegen op een hoek van la Mancha waar er veel te zien en zo veel te doen. Het huis is gloednieuw en niet een enkel detail ontbreekt. De eigenaren zijn mooi en zijn volledig beschikbaar. Aarzel niet om te herhalen!!!

  • Raquel Macias

    We hadden een aantal geweldige dagen in Casa Sancho. Het ideale huis; het ontbreekt niet aan detail. We zijn een paar met twee kinderen van 7 en 3 wie niet wil in het huis. Gewoon genieten van de gemeenschappelijke ruimtes; mini golf spelen; in het houten huisje; Voetbal…. Het is dat de externe activiteiten u kunnen te vergeten de koude. Hij deed een paar fantastische dagen duidelijk en zon. In het huis noch spoor van koude…met de brandstof, het was genoeg om te worden warm en we hebben niet nodig om te schakelen op de hitte. De deal met de eigenaars familie en. Wij zijn uitstekend. We zullen terugkeren veilig. Een knuffel familie

  • casadepacas Bericht auteur

    Bedankt David voor de reacties.
    Het was een waar genoegen te kennen en te zien dat ik had gewild vaarwel aan alle, maar het werk is het werk.
    Een vriendelijke wenskaarten en tot de volgende.

  • DAVID P.

    INDRUKWEKKENDE HUIS EN DON QUIXOTE SANCHO NIET ONTBREEKT DETAIL, HET TOONT DE INZET EN INSPANNING DAT ZE RAMON EN PAQUI (DE EIGENAREN, ZE ZIJN ERG VRIENDELIJK EN GASTVRIJ) ZODAT U MISS ANYTHING DON'T . WE VERSTREKEN EEN BRUG VAN SPECTACULAIRE DECEMBER.
    EEN GROET, RAMON, WE KUNNEN ONS NIET ONTSLAAN

  • Manuel

    Wij zijn zeer tevreden met nuesyra verblijf in dit vakantiehuis. Bent u volledig voorbereid voor grote groepen. Een ervaring om te herhalen.

  • Antonio

    Klaar om te genieten ongeacht het weer.
    Het huis heeft meer dan voldaan aan alle verwachtingen. Ze dacht dat er misschien wel wooneenheden met zoveel mogelijkheden van entertainment. Wij zijn geweest 6 volwassenen 5 kinderen en alle hebben genoten zonder uitzondering. De zeer ruime kamers, uitstekende reiniging en behandeling van sluiten maar respecteert de privacy van huurders.
    Nee, maar.

  • Adela

    We gingen met 7 volwassenen 6 kinderen,kinderen betoverd door alle buitenlandse faciliteiten,petanque,Tennis,Minigolf,Huis d hout voor hen,Tennis…enz enz en zelfs beter volwassenen en naar boven af we hadden een geweldige tijd,,,,Ik verzeker q zal terugkeren

  • Mª Jesús

    Wij hebben een paar dagen in Casa Sancho en het verblijf is groot geweest. Het huis is ingericht met veel smaak en detail, niets ontbreekt u; is alle nieuwe en zeer schoon. Het is gelegen in een rustige doch strategisch gelegen plaats om te bezoeken van de vele interessante plaatsen.
    Naast dit, hun eigenaars, Paquita en Ramon, ze zijn mooi.
    We zitten met de wens om terug te keren. Zeker doen wij.

  • Oscar

    We hebben een paar dagen in casa Sancho , het verblijf te groot geweest, geprobeerd zeer vertrouwd , vele activiteiten peddelen , Voetbal , Zwembad ,petanque , spelletjes voor kinderen, enzovoort . Zeer rustige omgeving . We zullen zeker herhalen.

  • Juan Luis

    Herhaal voor het tweede jaar hetzelfde weekend van September.
    Het huis is uitstekend, de details van de eigenaren, de amplitude van ruimten, activiteiten die je kunt doen (Zwembad, barbecue, Paddle, Minigolf, etc.), de rust van de plaats….Het is een geweldige optie te besteden een paar dagen met familie of vrienden.
    Bedankt Ramon en Paqui door het maken van uw huis een leuke plek.
    We hopen terug te keren snel.

  • Arthur

    Het is het tweede jaar dat we herhalen. Het huis is klaar voor de grote familie concentraties. Markeer de mansion zowel de nieuwe reiniging, Naast het zwembad, barbecue en Speeltuin. Het is alles onberispelijke. Paquita en Ramon, charmant van het eerste contact en altijd oplossingen en faciliteiten. Ik beveel de dienst van de maan om te vermaken de kleintjes, Deze gewoon blij.

    Een grote plan om slank 2 uur van Madrid ja gepland een familie reünie of vrienden met kinderen. Met duidelijke intentie van herhalende weer voor het derde opeenvolgende jaar, de beste test die uitgroeien een site van deze aard tot kan.

    Weer, Veel dank aan Paqui en Ramon voor alles. Het gaat om het komende jaar. Regards.

  • casadepacas Bericht auteur

    Dank u Lola, je bent een mooie familie.
    Name “Gouden meisjes”, vreugde aan praktijk toerisme op het platteland aan de 90 jaar, indrukwekkende !!
    Het is een genoegen en zelfs wanneer u wilt, Dit is uw thuis en hier heb je een paar vrienden.

  • Lola

    Huis Balen is een heerlijke plek waar gelukkig maken van mijn familie per week.
    We hebben genoten van de faciliteiten om te stoppen. Het zwembad, paddle-court, het huis van kinderen, barbecue, de pingpong, Fietsen, Tafelvoetbal, manden, voedsel legkippen, Minigolf, de schommels…….In het einde kon niet meer vragen.
    Het huis is mooi, schoon en volledig. Hij deed niet missen.
    En ik neem deze gelegenheid te bedanken Paqui vrijgevigheid en levering toen we een gezondheidsprobleem met een van de leden van de familie hadden, en begeleiden wij zelfs de health center. Hartelijk dank.

  • Gustavo

    Het is de tweede keer dat ik herhaal en alles is fantastisch geweest. Ramon heeft gedaan dat past meer mensen dan die zijn toegestaan in het huis en dat we niet het verschil merken doen desvivido. Alles perfect. A 11 over 10. Herhaal en herhaal.

  • Roze

    Andere fenomenale vakantie met het gezin. We hopen te herhalen een vierde jaar en blijven genieten van het huis en alle haar faciliteiten (Zwembad, barbecue, Paddle, Tafeltennis, voetbal, Basketbal, Huis van kinderen…) We moeten ook naar Casa de Sancho. We hielden het als ik was. Het is mooi en het kan worden gebruikt zowel in de winter en zomer. Dank zoals altijd aan Ramon en Paqui.

  • Elena Alarcon

    Nu 8 jaar dat ik ga daar en ik heb erop wijzen twee zeer belangrijke dingen:
    1. Schoonmaak- en nieuwe geur wanneer ik gone, een bug, vuil in elke hoek.
    2. Ramon en Paqui eigenaren zijn mooi, milieuvriendelijke, nuttig, vriendelijke, Loving, en met een exquise smaak in de decoratie van de huizen beide in omgaan met mensen. A 100 voor hen.

  • David Blanco

    Ik heb genoten van het verblijf in het casa de Neusberen. Niet alleen het huis is Super, Het is ook de behandeling die u vanaf het eerste moment dat de laatste door Ramon en Paqui ontvangen.
    Regards

  • 24 Juni

    Zeer aangenaam verblijf en met tal van activiteiten te niet vervelen, Wij hield werkelijk van de mooie eigenaren.

  • 21 Juni

    Olympisch hebben een weekend en het was fantastisch. Aan het huis of niets ontbreekt, Paqui en Ramon zijn prachtig en ik heb nooit moe van alagar schoonmaken. All-in-een wonder.

  • Roberto

    Goede, Ik denk dat ik niets nieuws leggen. Een perfecte weekend, het huis heeft het allemaal, Er is niets om te genieten van het weekend. Nota schoonmaken, dat is niet goed, maar perfect, zonder overdrijven is alles ongerepte.
    Paqui en Ramon alleen maar zeggen dat ik dank u zeer veel voor als u bent, consistent uitstekende en altijd vriendelijk.
    Ik hoop dat ik binnenkort herhalen. Een dikke knuffel en dank u voor alles opnieuw.

  • Rafael

    We hadden een andere keer geweest en de reden is simpel geworden. We waren niet van plan om een ​​betere plek te vinden.
    The Great House, geweldige faciliteiten. Het heeft alles wat u nodig heeft voor een verblijf zo aangenaam.
    Ramón, heel erg bedankt zoals altijd voor uw vriendelijkheid en begrip.
    Het enige slechte: hoeft te gaan.
    Een knuffel en tot ziens

  • Pedro, Manuel en Lola

    Heel hartelijk bedankt, Ramón y Paquita… We hebben een geweldige tijd gehad, omdat het huis heeft alle faciliteiten en spelletjes voor zowel volwassenen als kinderen. We moeten speciale vermelding van uw vriendelijkheid en bereidheid leveren aan puediera enige noodzaak ontstaan ​​en we hebben vooral feliciteren u met de uitstekende reiniging van het hele huis en faciliteiten. Een knuffel

  • casadepacas Bericht auteur

    Dankzij Anton.
    Het was een waar genoegen om u te ontmoeten als een Catalaanse.
    Ons huis is uw huis voor als je dan. Groeten aan alle.

  • Anton Andreu Bonet

    De faciliteiten van het huis zijn fantastisch, in hemostase vond niets ontbreekt, de inrichting is erg gezellig en in overeenstemming met de omgeving.
    Allemaal heel comfortabel, faltaron dagen om disfrutarlo maar.
    De verzorging was uitstekend met Paquita, een zeer vriendelijk en prachtige persoon.
    We hopen terug te keren.

  • casadepacas Bericht auteur

    Thanks Sergio,
    Ik ben blij dat disfrutarais kont en ik vond de nieuwe huis-project.
    Ik nota te nemen van het onderhoud Futbolin. Nogmaals bedankt en groeten aan de hele groep.
    Tot de volgende keer

  • sergio

    Goed, mayo2014 gebleven brug en ik was de tweede keer dat ik terug was. Ik zeggen dat ik heb in veel huizen geweest in heel Spanje en dit is zeker de beste waar ik geweest ben. Ging 17 onder kinderen en ouderen en kinderen hebben een geweldige gehad, hebben genoten van alles aangeboden het huis, gelijk en hoger, als je niet wilt dat het huis te verlaten. Houden wat je zo geweldig doet, Ik hoop terug te komen en te genieten van het huis.

  • Cristina - April 2014 Bericht auteur

    We hadden een weekend 3 gezinnen met kinderen en hadden een geweldige. Het is een volledig uitgerust en ingericht huis met “veel liefde”. De eigenaars, lieve mensen. Herhaal veilig

  • casadepacas Bericht auteur

    Thanks koppels,
    Het was een waar genoegen om u te ontmoeten, blij om klanten / vrienden als goed!
    Zelfs wanneer u wilt en een groet aan tod @ s.

  • Jose en Raquel - April

    Solo zeggen tegen bepaalde herhalen. Prachtige volledig uitgerust en ingericht met liefde thuis en werk, Het was een geweldig weekend. Je bent een “Thuis” muy majos, een knuffel

  • Maart 2014

    spectaculaire huis. Zeker het beste huis dat we zijn geweest. Uitstekende buitenruimte voor jong en oud. Bed groot en zeer goed aangepast aan alle toepassingen.
    Als je om wat maar zet (als het verplicht, zoals veel critici niet verdienen) ernstig gebrek aan sommige gerechten, dat een beetje kort valt, en een grotere steun aan paella maken in de open haard, maar er is een kleine (hoepel zo weinig butaan verwarmd).
    Zonder aarzeling en herhaal het advies iedereen

  • Angela - Maart

    Het huis superlimpia, comfortabel en goede decoratie. De discrete Segreti en eigenaren als ze waren alleen wanneer ze nodig waren, zonder last te worden gecontroleerd en dat is heel belangrijk. Naast het huis met alle voorzieningen en gebruiksvoorwerpen die nodig zijn voor een geweldig verblijf, heeft veel ruimte voor verschillende soorten sport en entertainment . We willen zo snel als we kunnen terugkeren. Dankzij Paquita en Ramon.

  • Santiago - December 2013

    Alle jaren, onze groep van vrienden (Gezinnen met kinderen) bracht een paar dagen met elkaar op Nieuwjaar en ook dit jaar onze keuze was House Pacas… We beter had kunnen doen!! Een groot huis met vele voorzieningen, alles op een verdieping (q met jonge kinderen is een groot punt in haar voordeel), grote comfortabele lounge voor iedereen… Paquita, de eigenaar, is oud, en toen we aankwamen en het huis was warm te begroeten… Buiten dat, hebben een enorme entertainment met schommels, speelhuis voor kinderen, schoep, golf, hennen… Het is een perfect huis voor families met kinderen (of zonder ook!). Zeer sterk aanbevolen! (En we hebben veel ervaring in bed…). Hartelijk dank voor Paquita en haar man voor de uitstekende service en gastvrijheid. Terug!

  • BichoBola - November 2013

    Het wordt aanbevolen door vrienden en meer dan voldeed aan onze verwachtingen. Van de beste huizen die ik ooit heb ontmoet, uitgebreid en alle details. De indeling van het huis is perfect, hebben en-suite badkamers, een open ruimte en zeer comfortabele kamers met verschillende. Tal van activiteiten voor kinderen en volwassenen. ZEER ZEER aanbevolen

  • Elf - Oktober 2013

    Het was een geweldig weekend in Casa Pacas,thuis is er voor jong en oud plezier,mijn zoon vraagt ​​me elke dag wanneer we q

  • Jose Luis - Oktober 2013

    Het is de eerste keer dat we dit huis bezocht, Wij zijn een groep vrienden die naar verschillende landhuizen solemos al jaar, we hebben nog nooit in zo'n volle zaal geweest, heeft alles om een ​​paar goede dagen door te brengen, is groot, comfortabel, met alle details die je kunt bedenken, ideaal voor de kinderen, maar ook voor oudere. Het is waar quela website doet geen recht aan het Parlement, Het is veel beter voor wat je verwachten en dat is welkom.

  • Juan luis - September 2013

    Het huis ziet er goed uit op het web, maar de werkelijkheid hoger is dan de veel. Zeer mooi en perfect ingerichte interieur en onovertroffen in het buitenland, het zwembad, barbecue, Paddle, etc.. Op het einde, een super weekend. Dankzij Ramon en Paqui, perfect hosts, We zullen terugkeren

  • Beatriz - Augustus 2013

    Het is de eerste keer dat we hebben verbleven in dit landhuis, en ik kan zeggen dat alle waren verbaasd. Al onder de indruk met foto 's, maar wanneer Paqui leerde het ons die we zonder woorden vertrokken. Ontworpen naar de laatste detail, activiteiten en games overal. Prachtig huis en prachtige eigenaars

  • Jose Luis - Juli en augustus 2013

    Het was de tweede keer dat we gingen. En we herhalen, want ik vond de eerste. Maar deze tweede heeft de verwachtingen overtroffen. Ramón y Paquita altijd indrukwekkend gezien we waren comfortabel. Het huis zeer goed. Het heeft alles. We waren senioren, madurito en kinderen en ze waren allemaal tevreden en maakte kort verblijf. In de PERDAEN hem bier te tappen. Gewoonweg spectaculair. Zeer aan te bevelen huis.

  • Francisco - Juli 2013

    We zijn zeer aangenaam verrast het huis, Foto's doen geen recht. Spectaculaire zowel het huis en de behandeling van hun eigenaars.

  • Goretti - Juni 2013

    Voor het derde jaar hebben we al genieten van een paar dagen in Casa de Pacas en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Cursus, het beste huis dat ik weet, dus de kwaliteit van de accommodatie zelf en de prachtige behandeling van eigenaars

  • MiJavier - Mei 2013

    Absoluut de beste huis van alle La Mancha. Zijn mooie eigenaren. Het huis heeft veel meer dan wat ze te bieden, omdat het heeft vele kleine details die is wat maakt het onvergelijkbare. Tennis alle, Badgel, alle soorten goederen voor het koken, handdoeken ….dus beter gaan zien u zult er geen spijt. Bale House “BREAK”

  • Michelangelo - Mei 2013

    Heb net een geweldig weekend 4 gezinnen (8 Volwassen + 8 kinderen). Het huis is perfect comfort niveau, zowel in de accommodatie en het entertainment mogelijkheden. De facto, we onze plannen veranderen on the fly om het meer indien mogelijk genieten. Totdat we durfden met een paella op de barbecue. Zeer aan te bevelen. En natuurlijk een 10 voor hosts

  • Sonia - Mei 2013

    We waren een groep van collega's voor een zakenreis en we zijn blij. Paquita en Ramon hebben ons geholpen in alles en hebben ons geweldig behandeld. Het huis is spectaculair. Dank!

  • Marter - Maart 2013

    We hebben de brug gepasseerd maart het Huis van Balen 4 gezinnen (8 volwassenen 8 kinderen). Het is een prachtig huis en zeer comfortabel. Zeer aan te bevelen om te gaan met kinderen. Dankzij Ramón Paquita en voor alle faciliteiten. We terug veilig!

  • Miriam

    We brachten Kerstavond bij de Casa de Pacas hele gezin, 11 volwassenen 4 kinderen, en hebben genoten. Het huis is onbetaalbaar: goed onderhouden, zeer groot, comfortabel, ingericht, goed uitgerust, …. y limpísima, een zeer populaire ding waaraan we graag af en toe weg. Bovendien, de buitenkant van het huis heeft een heleboel activiteiten. Speciale vermelding verdient de zorg en behandeling van hun eigenaars, Ramón y Paquita, waar we zeer dankbaar voor het mogelijk maken om uw huis te genieten, we hebben gevoeld en probeerde te kijken als onze. Terug!!!

  • Francisco Javier

    Zeer groot en zeer goed uitgerust mooie woning, zonder gevaar voor kinderen, ze hadden een geweldige tijd met alle sport-en recreatiefaciliteiten en de beste aardappelen nog, Repeat heeft ons verlaten goede herinneringen. Regards.

  • Xavier

    Niet de eerste keer dat ik naar Casa de Pacas en zoals gewoonlijk alles was fantastisch. Hosting, inrichting, Vriendelijkheid… alles perfect, zelfs dit jaar konden we genieten van het zwembad bij laatste! Hartelijk dank en tot ziens in 2013.